Vilde

hey there amly


Tok litt bilder av Amalie for noen dager siden, ble ikke heelt fornøyd, men ja Hva syns dere om bildene? 

mars
Mars er egentlig en ganske fin måned. Har ikke så mye å blogge om, så da ble det bare disse bildene heeehe Hva syns dere om bildene? 

10 marsInstagram bilder igjen fordi jeg ikke har noe annet. Vi er vel tilbake nå, har hatt masse prøver og sånt.

i'm wearing curls
Jeg er veldig usikker på om jeg likte svart/hvit eller vanlig best, hva likte dere best? Hva synes dere om bildene? vilde 

anotherblæh enda en unnskyldning for å ikke blogge er hehe hva syns dere om bildene?  

 

Union Jack Topjakke elns fra forever 21 - singlett/topp fra nelly + svart dr. denim og et svart armbånd 

Fantastiske bilder? Fikk ikke til å ta noen ordentlige bilder av alt på, så måtte bare gjøre det sånn... Hva syns dere om antrekket? vilde 

noe nytt

haha wops alle bildene ble forskjellige bakgrunner...


+ en treningstights og en grå genser med en A på som btw minner meg om pll som derfor er min nye kjærlighet 

Hva syns dere om innkjøpene? vilde 

 

neon yellow


Hva syns dere om antrekket? vilde 

antrekk #2

p e r f e k t .

Hva synes dere om antrekket? vilde

show them your true coloursHva syns dere om bildet? 

helga


Hva syns dere om bildene? 

antrekk

bukse fra dr. denim - genser fra gina tricot - vest fra sisters (?) 

Hva syns du om bildet og antrekket? Forresten er det en grå genser, og nagler på skuldrene, det ble så stor forskjell på redigeringa så tok det ikke med 

mandag


Havrepannekaker er god start på uka, og det beste er at det ikke er usunt og fremdeles så godt! Oppå er det mager cottage cheese og philadelphia sjokolade på den andre. Forresten er det litt av antrekket der oppe + dr. denim bukse i svart 

Hva synes dere om bildene? 

fan of what?
wow, kul overskrift eller huur? Jeg elsker redigeringa cellofan, den er såå kul! Hva synes du om bildene? 

blackwhiteLegg gjerne igjen instagram navnet ditt, vil gjeerne ha inspirasjon!

Hva heter du på instagram? 

christmas

Fikk INGEN bra bilder av rakettene på nyttårsaften... Men vi sendte opp en 'luftballong' som mamma kjøpte i Thailand i fjor. Den var så fin! Også måtte jeg legge ut bildet av himmelen, for det var så fint! 

Hva synes dere om bildene? 

et antrekk

Lagde et antrekk på Polyvore for dere, har aldri gjort det før, men jeg elsker slike innlegg selv! Hva synes dere om slike innlegg? 

Hva synes dere om antrekket? 

St. Lucia


Snik titt på julekjolen der oppe, elsker den! Hva syns du om bildene? 

black'n whiteHar tatt bilder av fineste Amalie, er så utrolig lenge siden jeg har tatt ordentlige bilder, og det føltes så godt haha.. Idag er selveste bursdagen min GRATULERER VILDE!!! 

Hva syns dere om bildene?  

helg

haha fine bilder? Beklager 'fraværet', har vært så opptatt med skole og sånt... Meeeen gjett hva? Jeg har bestilt objektiv!! Det kommer vel en gang i helgen eller mandag, så da blir det fuuult med blogging! Hva har du gjort den siste tiden?  

sunday

Har akkurat ordnet lysene, og sitter nå å spiser mandarin mens jeg prøver å lese i Charlie and the chocolate factory hva syns dere? 

onsdag


Har vært veldig opptatt i det siste, og internettet er såå klikk... Skal prøve å komme med litt outfit, men det blir jo så fort mørkt :( hva syns du om bildet? 

Guylond


Fikk dette 'settet' hos mamma, var en feriegave fra gran canaria. Har ikke fått prøvd det enda, men det ser ganske bra ut! Er kjøpt på taxfree om noen lurte, haha  Har du noe sminke fra samme merke? 

Dr.Martens


Åå de er så nydelige! Hva synes du om dr.martens? 

Vi har forresten hatt en liten bloggpause, men nå er vi igang igjen eller hva man skal si 

nytt

genser fra h&m - skjørt fra bikbok 

Må bare beklage for ELENDIG blogging.... Skal snart bestille et nytt objektiv så da blir det bedre! Hva syns du? 

homemade


Måtte bare følge trenden, haha... Den er grå og str. L, så den blir såå fin med en kort shorts under! Har du også laget en slik? 

tirsdag


hei god dag halloooo 

I dag, igjen, på en tirsdag, blogger selveste meg. Har vært å sett skyfall sammen med pappa og storebroor, James Bond wohoho den var dritbra! Og forresten ville jeg dele de nye nydelige skoene mine, elsker de ååh skal ut å løpe hver dag fra nå - nesten.... hva har dere gjort i dag? synes om skoene?  

fire antrekkhaha, håper dere fikk litt inspirasjon... Creds til den flinke modellen Amalie, klærne er mine, ooooog gidder ikke skrive hvor de er fra så om dere lurer er det bare å spørre
hvordan likte du best? liker dere slike innlegg? 

bare for å sjarmere
Den svarte lagde jeg selv på skolen, haha... noe kunst & håndverk greieer hva syns du? haha

tirsdaghva synes du om bildene og sangene?

favoritt - shorts


fra h&m


fra en jallabutikk i syden

Beklager for elendige bilder og blogging forsåvidt, men ja hva synes dere om shortsene? 

dagensgenser fra carlings - bukse fra vero moda - vest fra rutstore.no - hals fra cubus

Føler jeg viser dere de samme klærne hver dag... Nåå skal jeg gjøre lekser med Aurora så har vi fri i morgen!!!!! ah herlig hva synes du om antrekket?

drops

maria redigerte slik at kvaliteten ble bedre, men bildet og resten av redigeringa er av meg. Aner ikke hvordan hun gjorde det men hun er dritgod. Dette er første gang jeg har tatt dråpebilder og jeg er fult klar over at det ikke er noe wææow, men en begynnelse haha hva synes du om bildet? 

 

nytt

BEKLAGER FOR DÅRLIGE BILDER 

genser fra vero moda 99kr - vest fra rutstore.no 349kr - vest fra non stop eller sisters 549kr 

Var i stoorbyen Fauske på shopping med mamma idag haha, men fant faktisk noe fint! Elsker skinnvesten ååh, den er forresten mer millitærgrønn på sidene. Og ullgenseren er ikke tight, sto bare utrolig rart der... hva synes du? 

real eyes - realize - real lies?


Overskrifta er bare fordi jeg syntes det var kult, yolo liksom xD   Alle prikkene er fregner ikke kviser haha synes om bildene? 

helgaÅH ENDELIG!!! Har ikke fått lastet bildene før nå.... I helga var jeg på Kjerringøy med pappa på elgjakt, ble ingen elg så var ikke sånn syykt spennende da høhø synes om bildene? 

andre i tiende


Har ikke noen spesielle planer for idag så ja blir vel mange episoder av pll idag også hihi elsker det åh synes om bildene? 

låner forresten kameralinsa til maria ef 50mm 1.8 aner ikke om jeg skrev det feil eller ikke, men dere forstår 

nyttgenser fra bikbok - sko fra h&m


beklager for dårlige bilder av genseren men dere får nok se den en dag på hiih synes? 
 


lillefredag


Dette er da det jeg går med for dagene på skolen, helt greit og enkelt, deilig også... Har mine dager der jeg føler for å gå med noe 'spesielt', men iiiija 
Idag har jeg bare trent og spist, flinka I MORGEN ER DET FREDAG ÅH  

er det noe dere vil lese om? plis si nooe da random 

tirsdag


Nå har jeg akkurat sett 90210 mens jeg spiste herligheten over, åh kiwi er såå godt! Dårlig blogging skyldes egentlig bare at jeg ikke har vært i humør, skal fokusere på bloggen og leksene denne uka. Er masse prøver for tiden ers 

Noen serier dere liker? 

tirsdag
er så lei av alt blæh skal sove nå er dødstrøtt, heldigvis er vi ferdig tidlig i morgen wi 

black'n white

åh er helt forelsket i svart/hvit bilder!! syntes? 

antrekkgenser fra bikbok - shorts fra tyrkia - strømpebukse fra kappahl (?) 

Beklager for dårlige bilder... De er tatt nå, så fikk bare lyset fra taklampa og det suger og har bare normal linsa så æh gleder meg virkelig til å få kjøpt noe ordentlige greier shøøø hva synes du?

 

noe nytt


Ble så glad da jeg fant armbåndene i postkassa når jeg kom hjem fra skolen! Elsker demi over alt og alle åh, hun er så nydelig!! 
Skoene fikk jeg på fredag og kjøpte de HER på salg for 350 kr! De er mørkegrønne, militærgrønn på en måte 

hva synes duu? 

braceletArmbåndet kjøpte jeg i syden i sommerferien og elsker deet   

synes om bildene og armbåndet? 
 out of focus


dreit meg vel litt forrige gang je g tokoverredigerte ufokuserte bilder... de bildene var jævlige blir flau, men dette er da altså ett nytt forsøk på å gjøre det bra eller bedre. hva synes du? 
// for dere som vet at jeg ble syk idag så er bildene tatt i går  

antrekkgenser fra vero moda - bukse fra bik bok - skjorte fra Calvin Klein

syntes? -vilde

outfit


genser fra carlings - bukse fra vero moda  


har faktisk ingen ting å blogge om så værsågod her er den superkule outfiten for idag   

zac efron


love ♥♥♥♥ haha følte det ble et litt wannabe-innlegg etter maria, men har seriøst ingenting å blogge om.... forslag? hva synes duu? 

outfitgenser fra h&m - bukse fra cubus - dongerijakke fra h&m 

Kom for ikke så lenge siden hjem fra byen med amalie. Brukte vel mest penger på mat haha... Men vi var å spiste på sånn koselig kafè og var på melkebaren bare for å finne på noe koselig ilag. Ble visst litt shopping også.. Kan vise dere senereee synes om antrekket/bildene? 

too old
// redigert i pixlr express elns. Kom nettopp ut av dusjen så det grunner det våte håret og null sminke wi hva synes du om bildene og redigeringa? 

noe nytt


Rød genser fra carlings - Singlett (lang utringning bak) fra carlings - Svart genser fra bikbok 

Har kjøpt litt nytt i det siste, egentlig ganske mye for å vær meg haha... Har forresten også hatt byttekveld med noen av jentene, fikk meg noe fint der og!  Disse to ukene har jeg vært skikkelig flink til å kle meg ganske detaljert eller hva man skal kalle det til å være meg, men selvfølgelig er fjernkontrollen til kameraet borte, tyyypisk 

reflection


Tok litt bilder av elisabeth i går. haha, lekte meg med redigeringa... Er så kjedelig å vanlig med bilder ute i skogen nå, så tenkte jeg kunne prøve noe nytt! hva syns du om bildene og redigeringa? 

270712


 

har faktisk ingenting å blogge om... Drar som oftest til fysioterapeuten rett etter skolen så blir ikke tid til outfit og greier.. Men har jo noen dager da, men da er det bare latskap som er inne i bildet. Kom nettopp hjem fra tur med lotte med dogsa wi  Er det noe spesielt dere vil lese/se på bloggen? hahaha følte at vi hadde så mange lesere og var toppbloggere og sånn haha, men er liksom ikke fantsifull 

weekend


hei deree 

Sov over hos bestemor i natt så fikk ikke blogget i går. Antrekkene mine de siste dagene ser og kommer sikkert til å se slik som ovenfor resten av året... Neida, skal prøve å kle meg litt mer, spontant? Har forresten fått ny mobil, den andre var klikk og butikkmannene sa at det var mye feil med den så jeg bytta min med en helt ny, helt sykt bra service på clas ohlson! I kveld skal jeg på noe jentekveld elns med noen av jentene, blir bra! hva skal dere gjøre? 

skolestart og sånt


Unnskyld for dårlig oppdatering... - og bildene var kanskje ikke de beste heller da, men har dessverre ikke noe bra objektiv, men sparer! Tar bare litt lang tid... De siste dagene har bare gått til å hjelpe farmor og skole og slike ganske uinteressante ting. Innkjøpsbilder fra den siste tiden kommer vel senere en gang i uka, skal på tur i morgen woho hva synes du om bildene? 

guess whatVet ikke helt hva dere syns, men jeg synes det er dritkult med overredigerte webcamera bilder! Men dette var et sugent bilde og redigering forsåvidt... haha, men dette er en prøve! Har forresten gjort noe nytt, ser dere? hva synes dere om slike bilder? 

080812

Dagen i dag dere, har bestått av å spise grøt å se mange episoder av glee, egentlig ganske så greit! I morgen drar jeg til hamarøy med rogna og duppe wii, gleder meg!! Kommer hjem på søndag, og det er en hytte så det er ikke internett der. Har ikke noe spørsmål denne gangen, haha.. sååå fortell meg noe gøy om dere føler for å være snill å kommentere! :-) 
Hyttelivet

hei deree 

Er på hytta, så det er ikke så mye å blogge om egentlig, går jo bare i chilleklær og gjør lite... Har gått mye tur på fjellet og sånn med hele familien og sett mye på OL. ♥Håndball♥ Drar hjem i morgen, skal til kjeveortopedoen asdfghj 
hva gjør du i nå sommerferien? - vilde Litt nytt

Er deilig å kan blogge litt normalt igjen! Og ikke bare bilder av gresset, eehhe.. Var i byen idag med mamma, var utrolig mye salg! 


Dere ser vel hvor det meste er ifra, men skal være flink blogger å skrive hvor det er fra.
dongeribukse, to hvite singletter og hvit topp fra bikbok - oransje topp, undertøy og øredobber fra Cubus - grå genser fra vero moda 


Lagde en shorts selv da, ble ikke så bra siden jeg aldri har gjort det før, men en gang må jo være den første! De oppklipte buksa er fra bikbok som er kjøpt for leeenge siden og blondene er fra en gammel blondetights hva synes du? - vilde 


Kjerringøy

I går kom jeg hjem fra Kjerringøy, ble en kortere stund der enn planlagt... FORRESTEN ÆÆH i morgen skal jeg på flytur med storebroren min som jeg fikk i bursdagsgave i fjor hos han, altså et tremans fly! Skal ta med kameraet så håper virkelig det blir bra!!Kjerringøy er seriøst verdens fineste plass! Huset, strandå, fjellet og selvfølgelig stillheten! Åh elsk synes om bildene? - vilde 

Vi har forresten bestemt oss for å lage en vanlig blogg, ble så enslig med bare naturbilder og ditt og datt, så dette er altså en vanlig blogg nå med outfit, innkjøp, hva vi har gjort osv. Dere skjønner, såå om det er noe dere vil lese om så er det bare å si ifra! 

TOMS

hei dere! Har liksom ikke tatt noen bilder, så er vanskelig å få blogget da... - og grunnen er været (!!!!) Nå straks drar jeg til kjerringøy med søster og farmor, så blir ikke blogging av meg for en stund. 
Er helt forelska i toms, de er så fine! Skal helt klart samle på flere farger, men til nå har jeg bare blåe og røde, men eeelsker de! hva synes du om toms?  
260712
Har testa ut photoscape litt mer så fant ut at det var mye kult å redigere der! Jeg er jo dass i å redigere da, men photoscape skjønner jeg meg faktisk på - og det er sykt... haha  hva synes duu?  
Beklager for dårlig blogging, som sagt for leeenge siden dro jeg på hytta å glemte SELVFØLGELIG kameraet... 

as usualHehe, standaren, blomster og hunden... Ååh, elsker de trærne med de rosalilla blomstene på der oppe, de er såå fine og lukter såå godt! Bildene er tatt for noen dager siden, været nå er LANGT i fra så fint... Drar på hytta i morgen, vi har internett der, men de andre gangene har det vært noe klikk så fikk ikke blogga, vet ikke hvordan det blir denne gangen - synes om bildeeene?

Oppdatering

hehe, passer ikke på en fotoblogg da.. Men overnatter hos Ragnhild med flere fooolk wii ♥
hva gjør dere i kveld? 

Pretty without

Fikk inspirasjon fra en random blogg jeg gikk inn på. Barnslig redigering? wæ 
syns om bildeet?  

Grønn skog
Hadde ikke noe bedre å gjøre mens jeg ventet på at maten i magen skulle sige ned slik at jeg kunne trene, så dro ut for å ta bilder som jeg skulle gjort for leeenge siden.. Oppdateringene er ikke akkurat på topp! Siden jeg bare har normal linsen, altså 18-55 mm, så blir ikke bildene no spesielle dessverre... Men bedre enn ingenting vel? :-) hva synes du?

0707

Bildet er av storesøster. Wææ, er slike bilder rar eller noe sånn ja, random liksom? hehe, går litt tom for inspirasjon... Hva synes du? 

Tyrkia 2012


Passer vel ikke med disse bildene på en fotoblogg, men har ikke noe annet... Var en kjempe koselig tur på meg! Årets sommerferie ferie er over, kjipt å tenke på... Nå gjenstår bare Sverige med storesøster, hytta med familien og koos med venner ♥ vilde 

HytteturHaha, måtte bare ta dette bildet for seg selv!! 

Har hatt en super tur på hytta med familien. Føltes ut som jeg var borte i en uke, men overnatta bare en natt... TO DAGER TIL SYDEN ♥ synes om bildene? 

It's summertime
Åh, endelig er sommeren kommet til Bodø, mangler bare varme så er det suupert! Elisabeth skal overnatte i kveld, det blir kjempe koselig, gleder meg! ♥ synes om bildene? vilde 

Forest

Ikke diss overskriftene, er såå vanskelig å finne på de... hva synes du om bildene? vilde Behind every sweet smile, there is a bitter sadness that no one can ever see or feel


Heeh, bare noen randome bilder jeg fant. Nå skal jeg begynne å pakke til klassetur, blir vel gøy! Skal få tatt litt bilder der av div venner, om de ikke er så sta :-) hva skal dere gjøre i dag? 

moiUsikker på om jeg likte eller ikke likte bildet... Er jo ikke noe spesielt med det, men følte for å legge det ut for responsens skyld :PpPp  hva syntes du om bildet? 

God made us best friends because he know our mothers couldn't handle us as sisters