september 2012

mjau


ily

laurdag

Hella!

I dag var jeg og Vilde i byen, hvor jeg kjøpte ny jakkee! Etter det dro jeg med Elise til Lina, vi spiste taco og sånt. Koselig!

dårlig bilde pga hentet fra instagram + skjørtet kjøpte jeg i byen i går

gjort i dag? :D -maria

footsteps
syyyntes? -maria

lillefredag


Dette er da det jeg går med for dagene på skolen, helt greit og enkelt, deilig også... Har mine dager der jeg føler for å gå med noe 'spesielt', men iiiija 
Idag har jeg bare trent og spist, flinka I MORGEN ER DET FREDAG ÅH  

er det noe dere vil lese om? plis si nooe da random 

girlfriend♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
har duu lyst på/har du girlfriend? :D

månen


hvaa syntes dere? -maria

nok en lite innholdsrik dag
Hella!

I dag har jeg vært med Trine siden skolen og til i 6-tiden. Vi har egentlig bare tjilla, laget og spist kake oog vært ute å tatt litt bilder. Som dere kanskje vet har jeg (som vanlig) ikke noe mer å dele, hva gjør dere denne tirsdagen?

tirsdag


Nå har jeg akkurat sett 90210 mens jeg spiste herligheten over, åh kiwi er såå godt! Dårlig blogging skyldes egentlig bare at jeg ikke har vært i humør, skal fokusere på bloggen og leksene denne uka. Er masse prøver for tiden ers 

Noen serier dere liker? 

raindrops


syntees? sorry for ekstremt dårlig blogging!! -maria

look at things differenteye


syyyyntes om bildet? har ingenting å blogge om

new shoes

fra nelly
syntes de er så råe!! syntes? maria

tirsdag
er så lei av alt blæh skal sove nå er dødstrøtt, heldigvis er vi ferdig tidlig i morgen wi 

reflection


Hella!
Har helt seriøst ingenting å blogge om lengre, alt jeg gjør er å sove, spise, skole, venner og sove litt mer.. høst altså. hva gjør deere for tiden? syntes om bildet? 

Meet jillian jensen

Begynner å gråte hver gang jeg ser denne videoen, virkelig verdt å se!! utrolig søt og rørende video, og hun er veldig talentfull!

black'n white

åh er helt forelsket i svart/hvit bilder!! syntes? 

✝ light


syntes om bildeeet?

høsten er egentlig ganske fincanon eos 60d + 50mm f/1.8

antrekkgenser fra bikbok - shorts fra tyrkia - strømpebukse fra kappahl (?) 

Beklager for dårlige bilder... De er tatt nå, så fikk bare lyset fra taklampa og det suger og har bare normal linsa så æh gleder meg virkelig til å få kjøpt noe ordentlige greier shøøø hva synes du?

 

rolig fredag

hahaa latterlig dårlig blogging


Hella!

Haha både jeg og Vilde har vært latterlig dårlige på bloggfronten de siste dagene, men forhåpentligvis oordner det seg! I dag har jeg bare tatt det helt med ro, og sovet litt hehee.. hvaa gjør du idag? -maria
dette innlegget var egetnlig bare for å blogge

12.09.2012Hella!

Helt tilfeldige bilder fra en dag for en stund siden.. I dag er jeg syk, har vært syk siden mandag men var på skolen i går, men siden jeg ikke følte meg bedre valgte jeg å være hjemme i dag. Føler meg litt bedre nå, så tror jeg skal på skolen i morgen! Har virkelig ingenting å si såå hva har du gjort i daag?

enda mer nytt
haha føler jeg ser skikkelig skitten ut på det siste bildet.. Sorry for at nesten baare poster innkjøp for tiden, eller er det greit kanskjee? anyways, syntes? maria

dagens antrekkgadd ikke ta ordentlige bilder.. genser og shorts bikbok sko converse syntes? -maria

noe nytt


Ble så glad da jeg fant armbåndene i postkassa når jeg kom hjem fra skolen! Elsker demi over alt og alle åh, hun er så nydelig!! 
Skoene fikk jeg på fredag og kjøpte de HER på salg for 350 kr! De er mørkegrønne, militærgrønn på en måte 

hva synes duu? 

vinrøde converse
Hella!
I dag fikk jeg mine vinrøde converse i posten, elsker dem, de er så fiine! Har en følelse på at de kommer til å bli brukt en masse! hva syntes du? har du converse? -maria

demi lovato

I dag fikk jeg demi lovato - stay strong armbånda mine, og jeg eelsker dem! passet vel..bra? ettersom det er suicide awareness-day i dag, derfor har jeg love skrevet på håndleddet mitt. -maria

braceletArmbåndet kjøpte jeg i syden i sommerferien og elsker deet   

synes om bildene og armbåndet? 
 09.09.2012Hella!

Helga har gått til å være med jentene på fredaag, i går var jeg hos farmor og farfar, og etter det så jeg high school musical 1 og 2 (hihi) med Vilde. Også lå jeg over til Vilde fra i går til i dag. Resten av søndagen min går til ingenting egentlig, bare tjille og kanskje ordne litt på rommeet. hva har du gjort i helga?


fredaagHella!

Nå dro nettopp jentene etter en kooselig jentekveld! Vi har stort sett bare flira, snakka og spist og såånt. Har egentlig ingen brukelige bilder så heeer er noen bilder jeg egentlig skulle blogge med tidligere. good helg! hva gjorde du i dag?

autumnhaha syykt randome bilder
Hella!
blogginga har vært dåårlig i dag siden jeg har vært ganske opptatt og vilde har blitt syk. Ellers tror jeg bare jeg avslutter her ettersom jeg ikke har noe fornuftig å sii, skal prøve å bli en bedre blogger sorii!

out of focus


dreit meg vel litt forrige gang je g tokoverredigerte ufokuserte bilder... de bildene var jævlige blir flau, men dette er da altså ett nytt forsøk på å gjøre det bra eller bedre. hva synes du? 
// for dere som vet at jeg ble syk idag så er bildene tatt i går  

regndager


Hella!

Her i bodø er høsten helt klart startet, er jo bare mørkt og regn og alt mulig drit ute! innetid nå men det er jo forsåvidt koselig! HAHA sykt usaklig innlegg men har ingenting å blogge om. liker du regneet? 

antrekkgenser fra vero moda - bukse fra bik bok - skjorte fra Calvin Klein

syntes? -vilde

outfit


genser fra carlings - bukse fra vero moda  


har faktisk ingen ting å blogge om så værsågod her er den superkule outfiten for idag   

zac efron


love ♥♥♥♥ haha følte det ble et litt wannabe-innlegg etter maria, men har seriøst ingenting å blogge om.... forslag? hva synes duu? 

mondayHella!

I dag var det mandag igjen da, men dagen var faktisk ikke så ille! Etter skolen var jeg med Elisabeth og Trine, kuuseligt! hva skal du denne uka? maria

ingenting å blogge om
Bare leka meg litt i photoshop nå i stad, og siden jeg ikke har noe annet å blogge om så tenkte jeg å bare dele dem med deere! syntes? maria

inspirasjonSyntes? maria

outfitgenser fra h&m - bukse fra cubus - dongerijakke fra h&m 

Kom for ikke så lenge siden hjem fra byen med amalie. Brukte vel mest penger på mat haha... Men vi var å spiste på sånn koselig kafè og var på melkebaren bare for å finne på noe koselig ilag. Ble visst litt shopping også.. Kan vise dere senereee synes om antrekket/bildene? 

morgenfugl
dette innlegget skulle postes for en del timer siden. I nuet sitter jeg og ser på brødrene dal med broren min da, og senere skal jeg egentlig ikke noen ting. Forresten så ser håret mitt ganske grønt og ekkelt ut på bildene, men det er fordi jeg nettopp hadde dusjaa.  Hva skal du i dag? maria