august 2012

sort-hvitt
tilfeldige bilder fra da jeg var hos Lina i går, syntes? maria


too old
// redigert i pixlr express elns. Kom nettopp ut av dusjen så det grunner det våte håret og null sminke wi hva synes du om bildene og redigeringa? 

noe nytt


Rød genser fra carlings - Singlett (lang utringning bak) fra carlings - Svart genser fra bikbok 

Har kjøpt litt nytt i det siste, egentlig ganske mye for å vær meg haha... Har forresten også hatt byttekveld med noen av jentene, fikk meg noe fint der og!  Disse to ukene har jeg vært skikkelig flink til å kle meg ganske detaljert eller hva man skal kalle det til å være meg, men selvfølgelig er fjernkontrollen til kameraet borte, tyyypisk 

reflection


Tok litt bilder av elisabeth i går. haha, lekte meg med redigeringa... Er så kjedelig å vanlig med bilder ute i skogen nå, så tenkte jeg kunne prøve noe nytt! hva syns du om bildene og redigeringa? 

kveldshimmelcanon 60d + 50mm f/1.8
Blogginga fra min side har vært sugen i det siste, skal prøve å blogge mer. bildene er fra i gåår. -maria 

270712


 

har faktisk ingenting å blogge om... Drar som oftest til fysioterapeuten rett etter skolen så blir ikke tid til outfit og greier.. Men har jo noen dager da, men da er det bare latskap som er inne i bildet. Kom nettopp hjem fra tur med lotte med dogsa wi  Er det noe spesielt dere vil lese/se på bloggen? hahaha følte at vi hadde så mange lesere og var toppbloggere og sånn haha, men er liksom ikke fantsifull 

weekend


hei deree 

Sov over hos bestemor i natt så fikk ikke blogget i går. Antrekkene mine de siste dagene ser og kommer sikkert til å se slik som ovenfor resten av året... Neida, skal prøve å kle meg litt mer, spontant? Har forresten fått ny mobil, den andre var klikk og butikkmannene sa at det var mye feil med den så jeg bytta min med en helt ny, helt sykt bra service på clas ohlson! I kveld skal jeg på noe jentekveld elns med noen av jentene, blir bra! hva skal dere gjøre? 

litt nytt

haha, sorry for elendige bilder, hadde litt dårlig tiid!

Syntes? :) -maria

skolestart og sånt


Unnskyld for dårlig oppdatering... - og bildene var kanskje ikke de beste heller da, men har dessverre ikke noe bra objektiv, men sparer! Tar bare litt lang tid... De siste dagene har bare gått til å hjelpe farmor og skole og slike ganske uinteressante ting. Innkjøpsbilder fra den siste tiden kommer vel senere en gang i uka, skal på tur i morgen woho hva synes du om bildene? 

ingenting
Har ingen bilder å blogge med eller noe å blogge om så dette får gå.. Første skoledag i dag, min var helt ok hvordan var din?

guess whatVet ikke helt hva dere syns, men jeg synes det er dritkult med overredigerte webcamera bilder! Men dette var et sugent bilde og redigering forsåvidt... haha, men dette er en prøve! Har forresten gjort noe nytt, ser dere? hva synes dere om slike bilder? 

litt bilder

baare noen randome bilder fra siste dagen og hjemturen fra oslo siden jeg ikke har noe annet å blogge om. syntes om bildene? 
080812

Dagen i dag dere, har bestått av å spise grøt å se mange episoder av glee, egentlig ganske så greit! I morgen drar jeg til hamarøy med rogna og duppe wii, gleder meg!! Kommer hjem på søndag, og det er en hytte så det er ikke internett der. Har ikke noe spørsmål denne gangen, haha.. sååå fortell meg noe gøy om dere føler for å være snill å kommentere! :-) 
Hyttelivet

hei deree 

Er på hytta, så det er ikke så mye å blogge om egentlig, går jo bare i chilleklær og gjør lite... Har gått mye tur på fjellet og sånn med hele familien og sett mye på OL. ♥Håndball♥ Drar hjem i morgen, skal til kjeveortopedoen asdfghj 
hva gjør du i nå sommerferien? - vilde Osloo

Hella!

I dag kom vi frem til Oslo etter rundt 17 timer i bil. Men jaa, nå sitter jeg og Ida på hver sin pc etter å ha vært ute å spist med familien min. Gleder meg asdfghjkl mye til i morgen for da skal jeg endelig få shoppe litt, og på onsdag skal vi til tusenfryd!!! noe du gleder deg til som skjer snaart? -maria


Litt nytt

Er deilig å kan blogge litt normalt igjen! Og ikke bare bilder av gresset, eehhe.. Var i byen idag med mamma, var utrolig mye salg! 


Dere ser vel hvor det meste er ifra, men skal være flink blogger å skrive hvor det er fra.
dongeribukse, to hvite singletter og hvit topp fra bikbok - oransje topp, undertøy og øredobber fra Cubus - grå genser fra vero moda 


Lagde en shorts selv da, ble ikke så bra siden jeg aldri har gjort det før, men en gang må jo være den første! De oppklipte buksa er fra bikbok som er kjøpt for leeenge siden og blondene er fra en gammel blondetights hva synes du? - vilde 


byeen
Hella! 

I dag var jeg i byen med teha, skulle egentlig ikke kjøpe noenting men ble jo seelvsagt noe.. Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte daa, kan sikkert vise shortsen bedre senere. I morgen drar jeg til Oslo mamma, pappa og Ida, tror det blir gøøy skal du noen steder snaart?


Kjerringøy

I går kom jeg hjem fra Kjerringøy, ble en kortere stund der enn planlagt... FORRESTEN ÆÆH i morgen skal jeg på flytur med storebroren min som jeg fikk i bursdagsgave i fjor hos han, altså et tremans fly! Skal ta med kameraet så håper virkelig det blir bra!!Kjerringøy er seriøst verdens fineste plass! Huset, strandå, fjellet og selvfølgelig stillheten! Åh elsk synes om bildene? - vilde 

Vi har forresten bestemt oss for å lage en vanlig blogg, ble så enslig med bare naturbilder og ditt og datt, så dette er altså en vanlig blogg nå med outfit, innkjøp, hva vi har gjort osv. Dere skjønner, såå om det er noe dere vil lese om så er det bare å si ifra! 

sol, sol kom igjen, sola er min beste venn

Hella!

Nord- norsk sommer altså, slutter liksom ikke å regne! Når man først tror været begynner å bli bra begynner det plutselig og pissregne, dritt. Heldigvis drar jeg med Ida til Oslo på lørdag, men blir ikke der noe lenge.. Har absolutt ingenting å blogge om så gir dere heller litt bilder. Fint vær hos deg? dårlig spørsmål når du mest sannsynlig bor i bodø og..