juli 2012

TOMS

hei dere! Har liksom ikke tatt noen bilder, så er vanskelig å få blogget da... - og grunnen er været (!!!!) Nå straks drar jeg til kjerringøy med søster og farmor, så blir ikke blogging av meg for en stund. 
Er helt forelska i toms, de er så fine! Skal helt klart samle på flere farger, men til nå har jeg bare blåe og røde, men eeelsker de! hva synes du om toms?  
himmelen da


himmelen var superfin i går kveld! Har ikke blogget fordi jeg egentlig bare ikke har følt for å blogge.. Syntes om bildet?

stekende sol og 30 graderah, bodø. -maria260712
Har testa ut photoscape litt mer så fant ut at det var mye kult å redigere der! Jeg er jo dass i å redigere da, men photoscape skjønner jeg meg faktisk på - og det er sykt... haha  hva synes duu?  
Beklager for dårlig blogging, som sagt for leeenge siden dro jeg på hytta å glemte SELVFØLGELIG kameraet... 

23.07.2012randome bilder fra i går da jeg overnattet på hytta til vilde. -maria

as usualHehe, standaren, blomster og hunden... Ååh, elsker de trærne med de rosalilla blomstene på der oppe, de er såå fine og lukter såå godt! Bildene er tatt for noen dager siden, været nå er LANGT i fra så fint... Drar på hytta i morgen, vi har internett der, men de andre gangene har det vært noe klikk så fikk ikke blogga, vet ikke hvordan det blir denne gangen - synes om bildeeene?

tar sommerferie fra bloggen

hella!

Jeg tror jeg tar meg en pause fra blogginga, men Vilde vil vel blogge som normalt antar jeg.
-maria

Oppdatering

hehe, passer ikke på en fotoblogg da.. Men overnatter hos Ragnhild med flere fooolk wii ♥
hva gjør dere i kveld? 

Pretty without

Fikk inspirasjon fra en random blogg jeg gikk inn på. Barnslig redigering? wæ 
syns om bildeet?  

de siste dagene

Hella!

De siste dagene har jeg vært i Misvær hos mormor sammen med Lotte. Det var super koselig, tiden gikk til å gå en tur på fjellet, spille nintendo, sove, spise, gå litt ute, kle oss ut(hihi ongaonga)  og ta bilder!kommer fflere bilder i et annet innlegg! -maria

Grønn skog
Hadde ikke noe bedre å gjøre mens jeg ventet på at maten i magen skulle sige ned slik at jeg kunne trene, så dro ut for å ta bilder som jeg skulle gjort for leeenge siden.. Oppdateringene er ikke akkurat på topp! Siden jeg bare har normal linsen, altså 18-55 mm, så blir ikke bildene no spesielle dessverre... Men bedre enn ingenting vel? :-) hva synes du?

0707

Bildet er av storesøster. Wææ, er slike bilder rar eller noe sånn ja, random liksom? hehe, går litt tom for inspirasjon... Hva synes du? 

nighttimeer ganske fint i nord-norge da! syntes? :) -maria

Tyrkia 2012


Passer vel ikke med disse bildene på en fotoblogg, men har ikke noe annet... Var en kjempe koselig tur på meg! Årets sommerferie ferie er over, kjipt å tenke på... Nå gjenstår bare Sverige med storesøster, hytta med familien og koos med venner ♥ vilde 

raindropssyntes? :) -maria